Om klinikken

Stortinget Tannklinikk ble startet opp av tannlege Jens Holager i 1956, da han overtok lokalet og flyttet sin praksis fra Kløfta til Oslo.

Hans sønn Espen Holager uteksaminerte som tannlege fra Universitetet i Oslo i  1976, og begynte å jobbe i Lille Grensen med sin far etter tre år i den offentlige tannhelsetjenesten.

Espens datter Stine arbeidet etter studiene noen år i Kristiansand, før hun i 2017 var på plass i Lille Grensen 5 med sin far.

Espen og Stine har arbeidet side om side siden 2017, frem til Espen gikk av med pensjon våren 2022.

Etter tre generasjoner Holager i Lille Grensen fikk vi våren 2022 den triste beskjeden at vi måtte flytte fra våre kjære kontorlokaler, da nye gårdeiere ville ha oss ut grunnet oppussing og planer om åpent kontorlandskap på hele etasjen.

Etter en liten periode som leietaker, og en periode med vikar på grunn av foreldrepermisjon, er Stine tilbake på plass og har endelig funnet et nytt permanent sted å fortsette sin drift som før. Hun befinner seg nå i hyggelige lokaler på St. Olavs Plass 3, bare en liten spasertur unna det gamle lokalet.

Vi ønsker alle velkommen hos oss, enten du er helt ny som pasient eller kjenner til alle Holager-tannlegenes tre generasjoner.